Coachend leiderschap

Leidinggeven aan professionals vraagt om een coachende stijl van leidinggeven. Ontwikkel samen met Performance Company de coachende leiderschapsstijl die bij je past.

Wat is Coachend leiderschap?

Bij coaching stimuleer je bij medewerkers de ontwikkeling van nieuwe kwaliteiten en verbetering van bestaande vaardigheden. Met als doel dat je werknemers zo goed mogelijk presteren. Niet door te bekritiseren, te sturen of meer te controleren. Wel door het zelfsturend en zelfoplossend vermogen aan te moedigen door coachingstechnieken toe te passen. Deze technieken leer je tijdens de training Coachend leiderschap.

Na de training

  • Ontdek je waar je als leidinggevende goed in bent
  • Leer je de coachende manier van leidinggeven die bij jou past
  • En leer je deze stijl van leidinggeven in de praktijk toepassen

Inhoud training coachend leiderschap

In de training kijken we naar jouw persoonlijke leerdoelen als leidinggevende en combineren we theorie met praktijk. De focus ligt op het doen, waarbij we de geleerde theorie in eigen praktijksituaties toepassen. Discussiëren, samenwerken en oefenen spelen in deze training een belangrijke rol.

Het opleidingstraject van 4 maanden bestaat uit 3 trainingsdagen met aansluitend 2 indi­viduele reflectiegesprekken. Gedurende de hele periode van 4 maanden sta je met ons in contact via e-coaching. Dit zorgt voor een optimale onder­steuning in de praktijk en maakt de training zeer kostenefficiënt. Tijdens de trainingsdagen zijn steeds 2 trainers aanwezig, waardoor veel aandacht is voor het individuele leerproces.

Voor wie

Iedere manager of leidinggevende die op een leuke manier zijn of haar team beter wil leren presteren.

Duur

4 maanden

Investering

€ 1850,- (excl BTW).

Locatie

Regio Eindhoven

Data

Voorjaar 2016

 

In-company

Performance Company verzorgt deze training ook op maat voor bedrijven en organisaties. Wil je meer informatie over een in-company training? Mail dan naar info@performancecompany.nl


Interesse in Coachend leiderschap?


Meer informatie aanvragen