Cultural awareness

Het is steeds gebruikelijker om veel samen te werken met bedrijven over de grens of in teams met internationale achtergronden. Komt dit ook in jouw organisatie voor? Dan is het belangrijk dat je culturele diversiteit leert herkennen en hiermee om leert gaan. Dit is bepalend voor het succes van je bedrijf en draagt bij aan een effectieve samenwerking.

In de training Cultural Awareness leer je omgaan met de consequenties van het werken in een internationale omgeving, met buitenlandse leveranciers of opdrachtgevers en in multiculturele teams. Dit leidt tot effectievere communicatie en vertrouwen tussen mensen en teams.

Na de training Cultural Awareness

  • Heb je inzicht in de verschillende culturele behoeftes, normen en waarden op de werkvloer
  • Heb je inzicht in je eigen vooroordelen en weet hier effectief mee om te gaan
  • Leer je hoe je met anders en beter luisteren tot een effectievere samenwerking komt
  • Heb je praktische handvatten om met culturele diversiteit om te gaan

Voor wie

Wil je meer halen uit een multiculturele samenwerking? Culturele diversiteit leren herkennen en verschillen overbruggen? Wil je vanuit een andere cultuur in de Nederlandse cultuur succesvol zijn? Dan is deze training een goede manier om je culturele awareness te verbeteren. Deze training wordt zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven.

Duur

Drie dagdelen

Investering

€ 375,00 (excl BTW)

Locatie

Regio Eindhoven

Data

Nog niet bekend

In-company

Performance Company verzorgt deze training ook op maat voor bedrijven en organisaties. Wil je meer informatie over een in-company training? Mail dan naar info@performancecompany.nl

Interesse?

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend advies contact met ons op.

 

Neem vrijblijvend contact op